31 januari 2015

Techniekenclass "Washi Tape"
Washi tape in de hoofdrol!!
Wie heeft het niet tegenwoordig!! Laten we het nu ook eens gaan gebruiken!!
Ik beken.  Ik heb heel wat rolletjes liggen en gebruik er af en toe iets van om op een kaart te plakken. Maar laten we het nu eens een hoofdrol geven op een kaart. Lijkt het je wel wat?
 
A.s. woensdagavond geef ik deze techniekenclass. 
Ik heb plaats voor 5-6 personen. We maken 2 kaartjes.  
Hebben we nog tijd over dan heb ik nog een 3de kaartje in petto. :)
De eerste zien jullie hier, naar een idee wat Shelli Gardner, onze CEO, 
tijdens de US Leadership liet zien. Ik heb er mijn eigen twist aan gegeven en gebruik gemaakt van de stempeset "tape it" en Gorgeous Grunge"

Tijd: 19:30- 22-00 uur
Plaats: Bij mij thuis in Etten-Leur (wijk de Keen)
kosten: € 5,- Dit is inclusief alle materialen.
(class is gratis bij een bestelling van minimaal €25,- tijdens deze avond)


Zelf meebrengen: klein schaartje
 
Opgeven kan telefonisch, via de mail of whatsapp.
Laat het mij weten voor a.s. dinsdag 3 februari.

groetjes,
Sandra :)
Tel: 06-41048662

21 januari 2015

Weekly deals woensdag 21 januari


De weekly deals (aanbiedingen) voor deze week staan weer online. 
A.s. zondag 25 januari gaat er weer een verzamelbestelling uit. 
Wil je meeliften op deze bestelling? Dat kan. 
Mail je bestelling door naar mij voor zaterdag 24 januari. 

Let op!:
Kijk op het blog onder het kopje "bestellen" om alle voordelen op een rijtje te zien.

Groetjes,
Sandra :)
20 januari 2015

You made my dayHallo allemaal,

Vandaag weer een kaartje gemaakt met de mooie vlinderstans. Geweldige vlinder maar wel delicaat. Om hem goed uit te stansen heb ik waxpapier tussen het papier en de stans gelegd. Zo krijg je hem makkelijker eruit. 


De basis vlinder is gemaakt uit whisper white cardstock en vervolgens met een spritzers beinkt in  drie kleuren. Het glitter effect komt doordat ik de vlinder vervolgens heb bewerkt met irredescent ice embossingpoeder. 

Het papier, lint en de stempel komen alledrie uit de Sale-a-bration folder. 


16 januari 2015

Irresitibly yours kaartje


Hebben jullie het papier op bladzijde 15 al gezien in de Sale-a-bration folder??
En gedacht, wat is dat nou voor papier? Beige met wit..... niets is minder waar. De foto doet dit papier geen eer aan. Het is namelijk egaal wit met een witte embossing coating in verschillende printjes.

Ik ben aan de slag gegaan met de sterrenprint. Ik heb een streep stencil schuin over het frontje gelegd en vervolgens gesponst met coastal cabana. Hierdoor krijg je het leuke effect dat de sterretjes door de strepen heen komen. Even met een licht vochtig doek afvegen waardoor de inkt waarvoor de sterretjes zit eraf is en je sterren duidelijker naar voren komen.


De stempel op de tag is ook uit de Sale-a-bration folder, "simply wonderful", blz 17. Leuke set met verschillende teksten. Deze heb ik met een blendabilities coastal cabana ingekleurd. Toen de ster uitgestanst en bewerkt met het leuke kleine ster stempeltje uit de set "perpetual birthday". Deze set is samen met de kalender te gebruiken maar is ook er leuk om achtergronden mee te maken of te gebruiken voor Project Life.

Tijdens SALE-A-Bration zijn er 3 fantastische manieren om aan GRATIS producten te komen

SHOPPEN- bij iedere €60 aan bestelling mag je 1 gratis product uit de SALE-A-Bration folder uitzoeken. Besteed jij €120, dan mag je 2 producten uitzoeken enz., enz.

GEEF EEN THUISPARTY - tijdens SALE-A-Bration kun jij als gastvrouw extra hostess euro's verdienen om uit te geven aan GRATIS Stampin' Up! producten. Je krijgt €27 extra hostess euro's bij iedere party van €275 of meer. Dus zijn de hostesscredits normaal €40, dan zijn ze nu €67,00. Dat is toch weer extra stempelset GRATIS!

(HOBBY)DEMONSTRATRICE WORDEN - wanneer jij tijdens SALE-A-Bration ook besluit om demonstratrice te worden, dan mag je voor €175 uitzoeken voor je starterskit en je betaalt hiervoor €129 + je krijgt een extra GRATIS product. Hiervoor heb je 2 opties om uit te kiezen, nl. Je mag of 1 van de kits kiezen die op pag. 22 in de SALE-A-Bration folder staan afgebeeld OF je mag 2 SALE-A-Bration producten uitzoeken.

Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Ik heb nog een aantal data vrij om een party of workshop te plannen. Heb je zelf geen plek thuis, vier dan je party bij mij thuis!

Tot gauw,
De stempelgroetjes
Sandra :)
Built for Free Using: My Stampin Blog

13 januari 2015

Thank you kaartje + mijn eerste video! Lotus Blossom


Afgelopen week gespeeld met een van de leukste SAB stempelsets. "Lotus Blossom" 
Dit is een twee staps stempelset. Je bouwt met verschillende stempeltjes je afdrukje waardoor je diepte creëert met slechts een kleur inkt.

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb hier een You Tube filmpje van gemaakt.
Veel plezier met het kijken

Groetjes,
Sandra
gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

10 januari 2015

Sale-a-bration en nieuwe lente/zomercatalogus

link naar folder

Bij Stampin' Up! is de leukste periode van het jaar deze week begonnen!!!! 

SALE-A-BRATION

Tijdens SALE-A-Bration zijn er 3 fantastische manieren om aan GRATIS producten te komen.
  • SHOPPEN- bij iedere €60 aan bestelling mag je 1 gratis product uit de SALE-A-Bration folder uitzoeken. Besteed jij €120, dan mag je 2 producten uitzoeken enz., enz.

  • GEEF EEN THUISPARTY - tijdens SALE-A-Bration kun jij als gastvrouw extra hostess euro's verdienen om uit te geven aan GRATIS Stampin' Up! producten. Je krijgt €27 extra hostess euro's bij iedere party van €275 of meer. Dus zijn de hostesscredits normaal €40, dan zijn ze nu €67,00. Dat is toch weer extra stempelset GRATIS!

  • (HOBBY)DEMONSTRATRICE WORDEN - wanneer jij tijdens SALE-A-Bration ook besluit om demonstratrice te worden, dan mag je voor €175 uitzoeken voor je starterskit en je betaalt hiervoor €129 + je krijgt een extra GRATIS product. Hiervoor heb je 2 opties om uit te kiezen, nl. Je mag of 1 van de kits kiezen die op pag. 22 in de SALE-A-Bration folder staan afgebeeld OF je mag 2 SALE-A-Bration producten uitzoeken.
link naar catalogus
Naast de SALE-A-Bration folder is ook de gloednieuwe lente/zomer catalogus uitgekomen! Boordevol mooie nieuwe producten die om te kwijlen zijn. Aan een ieder is weer gedacht.
Mijn favoriet? Oh, het was weer kwijlen geblazen. Maar dit zijn ze:
  • Project Life "Let's get away" - Leuke collectie kaartjes met embellishments om je  vakantie documenteren. Hou de agenda in de gaten voor een leuke workshop met deze kit.
  • Celebrate Today  - Leuke ballonnen set. Met bijpassende stansen. En als bundle te krijgen .
  • Painted Petals -met het papier
  • Butterfly Basics - prachtige romantische set met vlinders, varen en bloem. En als bundle te krijgen met vlinderstansen. Dit is echt een topper!! 
En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Maar ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Wil je ook de nieuwe catalogus ontvangen samen met de Sale-a-bration folder. Stuur mij een mailtje en ik stuur hem tegen verzendkosten naar je op. Party boeken of bestellen ? Dat kan natuurlijk ook. Veel lees en kijkplezier in de nieuwe catalogus. Mocht je nog vragen hebben.Ik ben er voor je.

Groetjes
Sandra :) 
mail: korten@ziggo.nl
tel: 06-41048662
Built for Free Using: My Stampin Blog

8 januari 2015

Challenge #71: Kleuren Challenge - 8 januari - Bermuda BayDeze week s mijn team aan de beurt voor de SU-per challenges.  En dit keer geen kaartje van mij maar een Project Life spread. Ik moet nog een paar weken afmaken wegens een achterstand.
Dit zijn de kleuren die we gebruiken voor de challenge.


Zoals je ziet heb ik  de Stampin' Up! PL  "Every day Adventure" kit + "accessory" kit gebruikt als basis. De kurk letter en cijfers komen uit de "Happiness Is" accessory kit.

Mijn 3x4" journaling kaartjes heb ik een beetje opgepimpt met sterretjes en dots in de kleur Blushing Bride. Zo geef je net iets meer aan je kaartje zonder dat het stempeltje heel erg opvalt. De dots is uit de Sale-A-Bration folder, "Best day ever".
De sterrretjes daarin tegen komen uit de stempelset "Perpetual Birthday Calender". Deze set kun je in combinatie gebruiken met de Birthday Calender kit.

Vaak kijk ik naar een stempelset of er meerdere mogelijkheden mee zijn. En dat kan dus ook met deze set. Natuurlijk heb ik hem gebruikt voor de kalender maar de kleine stempeltjes lenen zich ook uitstekend om et achtergrondjed mee te maken. Of in dit geval voor Project Life. 

De komende periode zal ik jullie meer voorbeelden laten zien met de set. 

Op de tweede layout (rechterkant v spread) had ik wat meer ruimte nodig voor mijn verhaal. Ik heb daarom twee kaartje met washi tape op elkaar geplakt. Het onderste kaartje zit on de page protector, de tweede werkt als een flapje.
 

Bij de foto linksboven heb ik een extra 10x15 cm hoesje op de zelfde manier vast gemaakt waardoor ik twee extra foto's kwijt kon zonder dat ik een extra page protector er tussen moest zetten. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om bij SU-per Challenges een keer geen kaartje maar Project Life uitvoering te zien. 

Ik daag jullie bij deze om de uitdaging aan te gaan. 

Groetjes
Sandra :) 

4 januari 2015

Kaart en SALE A Bration tijd


Nieuw jaar, nieuwe start?? Nog twee dagen en dan begint bij Stampin' Up! de leukste periode van het jaar. Sale-a-bration (SAB) en de nieuwe voorjaars/zomer catalogus gaat in!! Dubbele pret!


Sale-A-Bration is dit jaar beter dan ooit. Er zijn in totaal 11 gratis producten waar je uit kunt kiezen.
Voor iedere € 60,- die jullie besteden krijgen jullie een gratis en exclusief product. Besteed je €120,- mag je 2 gratis producten uitkiezen, enz, enz...
Er is keus voor iedereen. Zelfs voor de Project Life liefhebbers is er een minikit om uit te kiezen. Ik zou zeggen. Nodig vrienden, familie uit en boek nu je party of workshop bij jou thuis!

Als hostess/gastvrouw is het voordeel nog leuker want is de verkoop tijdens je party vanaf  € 425 omzet bij een workshop krijgt de gastvrouw € 27 extra Hostess Credit. Dus in plaats van   € 40 krijgt men tijdens de Sale-A-Bration € 67 Hostess Credits.


De kaart heb ik ge CASed van.... ja alweer Laura Bassen. Maar natuurlijk weer mijn eigen draai eraan gegeven. In de nieuwe catalogus staat een geweldige bundle. Stempelset "Crazy about you" en de stans "Hello you". 30 tekststempels, 2 bloemen (met bijpassende ponsen) en een blad.

De basis is Whisper White. Ik heb horizontaal op het frontje een post-it geplakt. Vervolgens met een sponge dauber en Crisp Cantaloupe de onderkant beinkt. Daarna met opnieuw Crisp Cantaloupe de bladeren gestempeld. Na het inkten en stempelen heb ik het woordje "You" gestanst. Tevens had ik het woord 3x uit Whisper White gestanst en deze in het frontje geplakt en als laatste het beïnkte woordje. Zo lijkt het alsof je woord uit je kaart springt. Ik zelf ben helemaal verknocht aan deze techniek. Geweldig.


Vervolgens de bloem 2 maal gestempeld en met de scallop circle (1 3/4" en 1 1/4") uit geponst.
Knoopje komt uit een van de gratis SAB producten.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.
 
Je hebt de nieuwe voorjaars/zomer catalogus en SAB folder nog niet in huis?
Mail mij je gegevens en ik stuur ze tegen verzendkosten naar je op.
 
Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen.
Tot horens!

groetjes,

Sandra :)
Labels

#13 2s4y A passion for Papertrey A Week in the life 2011 a whole lot of love A Year in Cards aanbieding stampin' Up! aanbiedingen stampin' Up! actie afscheid chef Alice in wonderland alphabet amazing birthday Avond 4 Daagse baby button bits Babybutton bits babykaart babykaartje banner banner banner banner banter BBTB bellenblaastraktatie bestellen bestellen via de mail bestellingen Betsy Veldman big shot Big shot aanbieding birthday birthday blossoms blendabilities blenderpen blog bloghop bloghop creatieve harten bloghop Nederlandse stampin' Up demonstratrices bloghop stampin' Up bog shot booghop brabant Bright and Beautiful bundle Burlap and Blooms simply Created Kit. Buskaart butterfly basics Caardvarks cadeau cadeaukaart Cadeautjes en meer cadeauverpakkingen Card Card Patterns Card Patterns sketch 17 cards cards. stampin' up catalogus party celebrate today challenge cherry on top designer paperstack chocolade giftbag christmas card christmas cards christmascards cirkel pons Cirlejournal Clean and Simple clear kaart clearance rack clearance rack blitz Color inspiration communie confetti stars punch Cosmo Cricket cotton paper assortment cozy christmas CP sketch 48 CPS crafts crazy about you creatieve harten Creative Scrappers creative workshop Cricut Crumb cake cupcake topper cupcakes Cuttlebug Challenge day 3 decorative masks delightful dijon demonstrator Designer Digitals Digi kaart Digital Project Life Digital Scrapbook layout Digitale LO digitale stempels. digital stamps Double Dutch downloads DSP Polka Dot Parade Dutch Card Lovers Dutch Dare Challenges Dutch Sentimenten DVD Hoesjes SU DWYT DWYT"TTER Echo Park Elements of Style embossingfolder embossingpaste english garden designer series paper envelope punch board Etten-Leur every day button bits Everyday Adventure Eye-catching ikat photopolymerset Fall Fest feest Festival of trees Finally Friday Challenge 2P flessenpost flessenpost. Message in a bottle flocked heattransfer flower patch flower shop flowers shop Fold n Go Fotoalbum maken Four Feathers Four You Four you stampset framelits Friends 24-7 garden in bloom gel medium Get Sketchy giftbag giftbag punchboard giftbox giftcard go wild dsp goodiebag Gorgeous Grunge gratis stempelset Halloween Happenings Simply Created Card Kit Happy Day happy scenes Hearts a flutter hello you thinlits herfst winter catalogus 2015 herfts/winter catalogus Hero Arts hertje hip hip hooray card kit home for christmas honeycomb embossingfolder houten stempel munten i think you'e great in bloom In colors 2013-2014 In colors 2013-2015 Inchie INKlings incolors 2013-2015 incolors 2014-2016 inkleuren stempels inkt Instappen irresistibly yours Jennifer Mcguire Jolly Christmas Journalingkaartjes zelf maken Just Sayin' stampset K Company K.J.E.G. kaart kaart KJ kaart maken kaarten kaarten maken kaartenworkshop kaartje kaartjes kant en klare kaartenset Kazan's Sketch Kazan's Sketch # 22 kazan's sketch # 27 Kazan's Sketch #24 Kelly Purkey Kerri Bradford Kerst kerst kaart kerstdoosje kerstkaart kerstkaarten kerstkaarten maken Kerstworkshop Kids challenge kikker Kinda eclectic kinderfeestje kinderpresentjes kleuren challenge Knijpfruit kom bij mijn team korting kraamkado kraammand Kreadoe Kussentjes Laura's sketch #25 Lawn Fawn Layout lente/zomer catalogus Liquitex LO lots of joy love story Make a wish makkelijke maandag kaart MDS Message in a bottle Mini melkpakjes mini treatbag thinlitsdie mixed media MME Moederdag Mojo Monday Moments like these stampset Moxie Fab World My digital Studio My Minds Eye Natasja Verbeek nederlands nieuwe Stampin' Up catalogus nieuwsbrief Nispen october afternoon oma 90 onafhankelijk demonstratrice One layered card One little word 2012 online stampin' Up webwinkel pa 65 painted petals stempelset pansy punch Papertrey ink papieren rozen papieren tasje partial diecutting party Party favor PBS perforating Rotary trimmer petite paters Photo Love June Pink Ribbon PLxSU pocket page protector polka doodles Polka dots polka dots gift bags Pool party presentjes kinderfeestje Pretty Paper Party Project Life Project life by Stampin' Up Project life kaartjes Project Life SU party Project Life Tessa Project life workshop Project life workshops PTI PTI Make it monday punch Punch art raamdecoratie rads retired lijst Retired list retiring list Stampin' Up rhinestones rock 'n roll techniek rozendoosje SAB SAB workshop sale Sale a Bration Sale-a-bration Sandra sandra korten sandrakorten sannie's scrapzolder Sannie's stempelclub sanniesscrapzolder sanniesscrapzolder stampin up workshop. lancering nieuwe catalogus sanniessscrapzolder Scalloped Tag topper punch scalp circle pons schatkist schilderij babykamer scrapbook layout scrapbooking shakercard Sheet loads of cards Silhouette simply wonderful Sisters sketch #13 sketch #14 Sketchbook 2 snadra korten snail mail so you Soft sky softie falling embossingfolder something to say stempelset Spring summer catalogue sprinkler on top sprinkles on top SSD stacked with love stam a stack stamapin' up party Staming Challenge 2011 stamipin' up stamp a stack Stamp With Us stamp-a-stack stampin trimmer stampin up stampin up stempel Stampin' Up Stampin' up workshop Stampin' UP demonstrator Stampin' UP demonstratrice Stampin' up party stampin' up video Stampin' Up weekly deals Stampin' Up workshop Stampin' Up! stampin' write marker Stampin'UP digital Stamping 411 stampinup stampinupdemo stampte stansen starterspakket demonstratrice stempelen stempelen op embossingfolder stempels stempeltechnieken sterren Storybook friends Studio Calico SU SU Bright Colors SU Geometrical SU Happy Day SU Spring/Summer catalogue SU workshop SU-per Challenges SU-per-challenges Summer Card Camp 2011 superchallenges SVG swap Sweetheart treat bags taart taarten Tag a bag accessory kit tags tape it Tasje team versterken teambijeenkomst techniekenavond techniekenclass Tessa texture boutique Thank you The Dutch Pinkies thinlits letterdies This and That kit this is the life bundle Tiets Tissuebox traktatie traktaties trouwen trouwkaart pa en ma two step stamping uitdeelcadeau uitdeelkado uitnodiging uitverkoop Unity Stamp vakantie Valentijn Verjaardag verjaardag Nick Verjaardag Robine Verjaardagskaart verjaardagskaart Robine Verjaardagskalender verzamelbestelling video vlinderkaart washi tape watercolor whishes watercolor wings watercolor wishes carkit webshop webwinkel week 40 whisper white Wij Dus Winter WK work of art workshop workshops Worldcardmakingday you can create it challenge you tube filmpje you tube video you'e got it You're so sweet stampset Zeepketting zomer zwanger