26 juni 2014

Mini melkpakjes


Vandaag heeft Robine een kinderfeestje bij een klasgenootje (jongen) Een giftcard geven wilde ze niet meer. Nee, centjes en een eigengemaakt loom armbandje of hanger. "mama, wil jij zo'n leuk kadodoosje maken want dan kan ik mijn armbandje daar in doen".

Met Pasen zag ik het filmpje van elaine Jackson van papercraft button (uk demo en mede Pinkie)
Zij maakte een mini  melkhouder met twee melkpakjes daarin. Geweldig leuk idee. Dit is mijn resultaat. 

Ik heb hiervoor twee paperstack velletjes (spon to be retired) genomen en een stuk cardstock. De sterretjes en tekst komen uit de nieuwe stempelset  "something to say" en de mini ponsjes " itty bitty accents punch" 
In het ene pakje zit geld en de andere het loom armbandje ( rage van dit seizoen, haken met elastiekjes)Per 1 juli begin ik met een nieuwe stempelclub, misschien iets voor jou?

Sannie's online stempelclub

Wil je graag je Stampin’ Up collectie uitbreiden, maar wil je dat geleidelijk aan doen en per maand niet te veel uitgeven. Dan is dit wel iets voor jou! 

  • Gedurende de 10 maanden neem je deel aan de Stempelclub verzamelbestelling, waarbij je iedere maand voor minimaal €20,- of meer aan producten besteld.
  • Je bent eenmaal in deze 10 maanden de hostess en mag je voor €30,- aan gratis producten uitkiezen. Zowel uit de jaarlijkse catalogus als uit de seizoenscatalogus. Ook is het dan mogelijk om de Hostess stempelsets uit te kiezen. Deze staan achterin de catalogi. Volgorde van de hostess is naar binnenkomst van aanmelding.
  • De enige voorwaarden is dat ik 10 mensen nodig heb die mee willen doen en jij 10 maanden lang een bestelling plaatst van minimaal €20,-
  • Alle deelnemers krijgen de jaarlijkse catalogus 2014/2015 en de twee seizoenscatalogi gratis.
  • Eenmaal per maand bij mij thuis een stempelclubavond waarin je een kaart/project maakt. Om zo nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe technieken te leren en andere clubleden te ontmoeten. Geheel vrijblijvend en gratis.
  • Als ik de verzamelbestelling ontvangen heb kun je deze bij mij thuis ophalen of ik verstuur het pakketje tegen verzendkosten (TNT/DHL) naar je toe. (verzending alleen binnen Nederland)
Extra:
  • Boek je in de maand dat je hostess bent een party, dan krijg je niet alleen een waardebon van €10,- maar alle orders van deze party tellen ook mee in de jouw stempelclubmaand waardoor je hostesscredits verhoogd worden.
Opgeven kan door mij een mailtje te sturen o.v.v. Sannie’s Online Stampclub.
Zodra je je hebt aangemeld en ik heb 10 mensen bij elkaar, gaat de Stampclub van start. Hopelijk tot gauw

stempelgroetjes
Sandra:)

20 juni 2014

Sneak Peek: It's time to celabrate


Ik ben aan de slag gegaan met de blendabilities. De nieuwe alcoholmarkers.  Per 1 juli zijn deze verkrijgbaar in de Stampin' Up!® kleuren.
Het setje komt in drie kleurengradaties. licht, medium en donker. Geen gepuzzle meer om de juiste kleuren in elkaar over te laten vloeien.
Net als de andere markers moet je er wel even mee stoeien om het juiste effect te krijgen maar oefening baart kunst.
Dit is mijn resultaat. Hier zie je ook alvast een sneak peek van wat voor nieuws er komen gaat.
De stempelafdruk is van de nieuwe stempelset "In this together".
Ik moet er wel bij zeggen dat als je net begint met de markers je beter een grote bloemafdruk kan gebruiken om in te kleuren dan deze set.
Omdat de afdruk erg delicaat is. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Daffodil Delight en Coastal Cabana

Het papier is van een van de nieuwe designer series papers, "Lullaby" Nu zul je waarschijnlijk gelijk denken aan een babythema maar niets is minder waar.
Deze serie is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Eigenlijk verwijst het alleen maar naar de zachte kleuren in deze serie.
Deze achtergrond heeft een zogeheten "Boca" effect. Een term uit de fotografie, maar ik vond de bubbels wel goed passen bij het stempeltje.

Het lint is ook nieuw, Hello Honey uit de In color 2014-2016. Het coastal cabana ken je waarschijnlijk al van de SAB maar komt terug in de nieuwe catalogus. Samen met een aantal nieuwe kleurtjes. Geweldig toch!

Veder heb ik alles gemat met Coastal Cabana cardstock en op en witte basis geplakt.

Wil je de nieuwe marker zelf zien en uitproberen en ook de andere producten zien kom dan naar mijn Catalogus Premiere Party op zondag 22 juni.
Ik wens jullie een fijn weekend!!

groetjes,
Sandra :)18 juni 2014

Project Life week 22 Everyday Adventure kit

Project Life week 22 is een feit. Ik loop heerlijk bij.
Deze layout is gemaakt met de nieuwe Everyday Adventure kit en de Fresh Prints Paperstack van Stampin' Up!®.
Deze laatste is uitermate geschikt voor PL. Dit papierblokje is 4,5" x 6,5". Je hoeft er toch maar een klein beetje af te snijden.
Wat ik zelf altijd doe is mijn restjes papier gebruiken om leuke tags te maken of vlinders of andere dingen uit te ponsen.

Project Life week 22 is a fact!! I'm not behind on my PL. It gives such an amazing feeling.
I made this layout using the Everyday Adventure kit and the Fresh Prints paperstack by Stampin' Up!
This paperstack is a great use for PL. It is 4,5"x 6,5" so you don't need to cut off much. I use my paperscraps to make tags and other things.


Ik wil plezier blijven houden in PL en toch een kleine beetje te scrappen.
Ik kies er daarom voor om hier en daar een paar embellishments te plaatsen in mijn spread.
Soms heb ik wat meer tijd en maak ik er wel eens een kleine 4"x6" scrappagina bij maar over het algemeen blijft hij simpel. Zo zie je maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn.

I want to keep having fun making PL and also scrapbook a little. That why you will see that I put some embelishments on my spread and sometimes when I have enough time I will make a little 4x6" scrapbookpage. But most of the time it is a simple spread. It doesn't have to be difficult.
Gebruikte materialen/ used materials
(Deze zijn te vinden in mijn webwinkel)

16 juni 2014

Mijn Swap tijden de Dutch Regional Event


Afgelopen zaterdag was het dan zover. Onze regionaal SU event. Demonstratrices uit het hele land kwamen samen om op de hoogte gebracht te worden van alle nieuwtjes en natuurlijk om de tips en trucs te leren, van diverse nederlandse demonstratrices en natuurlijk Charlotte Harding. Zij is het creative brein bij SU Europa. Je hebt vast wel een van haar videos gezien. Zo niet dan raad ik je dit echt aan. Dit is de link naar de videos van Stampin' Up!®.

Tijdens deze events is het heel normaal dat wij voor elkaar voorbeeldkaartjes of projectjes maken en met elkaar ruilen voor andere kaartjes. Dit voor inspiratie. Deze worden Swaps genoemd.
Mijn swap stond in het teken van een techniek. Ik heb namelijk met de "Perforating Stampin' Trimmer Rotary Cutting Blade". Een hele mond vol. In de herfstcatalogus stond hij voor het eerst.
Onder de tekst Congratulations zit nog een tekst. D.m.v. het open te ritsen komt deze tevoorschijn.

Mijn kaart heeft een naturals white basis. Deze heb ik met een marker en de spritzer tool (retired product) bewerkt door deze spikkels te krijgen. Dit kan evt ook met de Stampin' Spritzer.
Vervolgens heb ik een op een stukje de lampionnen gestempeld en de tekst uit de set "Happy Congratulations" daarna heb ik met de rotary trimmer de perforatielijntjes gezet, net boven en onder de tekst.

Toen een iets groter stuk Crisp Cantaloupe gesneden en gekeken waar de tekst Congratulations gestempeld was, vervolgens met een potlood aangetipt op het crisp cantaloupe en de tweede tekst gestempeld. Daarna tussen de twee lijntjes met een ronde pons een half rondje uitgeponst zodat je het stripje makkelijker kan opentrekken. Deze twee plak je vervolgens op elkaar. Zorg er wel voor dat het papier rondom de tekst goed geplakt is anders werkt je meganisme niet zo goed en trek je al het papier mee. Ik heb het met Tombow lijm vastgezet. Dit is het resultaat als je hem opentrekt.
12 juni 2014

Weekly deals week 24


Geldig van woensdag 11 juni t/m 18 juni.
Er zijn meer producten in de uitverkoop of komen niet meer terug in de nieuwe catalogus (retired producten)
Vergeet dus voor niet te kijken in de clearance sale- en retired productenlijst. Dus zit er nog iets voor je bij. Wees dan snel, want op=op!
Op zondag doe ik er weer een verzamelbestelling uit. Mocht je mee willen liften geef je bestelling dan door voor zondag 15 juni. korten@ziggo.nl

groetjes,
Sandra

Ook deze actie is nog steeds geldig.

Kom je ook mijn team versterken?

t/m 30 juni a.s. kun je instappen als Stampin' Up! demonstratrice door het starterspakket aan te schaffen voor maar €65,-. Op het moment dat je instapt mag je van Stampin' Up! producten uitzoeken ter waarde van maar liefst € 70,-! Dus eigenlijk kost het je niets. Een geweldige kans om te kijken of demonstratrice zijn, iets voor jou is!
En nee, er is geen addertje onder het gras. De invulling als demonstratrice zijn is geheel aan jou. Of je nu puur voor de hobby instapt of misschien als verdienende demonstratrice.
 Onder deze knop heb ik e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

http://www.stampinup.net/esuite/home/sanniesscrapzolder/jointhefun

11 juni 2014

Project Life by Stampin' Up! is vanaf nu verkrijgbaarVanaf vandaag is Project Life verkrijgbaar. Op dit moment is de corekit "Every day adventure" verkrijgbaar, maar er volgen nog een aantal corekits. Deze zijn per 1 juli verkrijgbaar. Om alvast een idee te krijgen kun je op de site de digitale versie hiervan bekijken. ;)

Bestellen kan weer via de gebruikelijke weg door een mailtje te sturen  naar korten@ziggo.nl met je order of je kunt het via de webwinkel bestellen. Of je kunt mee liften op de verzamelbestelling op woensdag 25 juni. (doorgeven kan dan tot dinsdagavond)

Voor de mensen die niet weten wat Project Life is zal ik het een beetje uitleggen.
PL is een simpele vorm van scrapbooking maar dan in de vorm van een journaal. Het kan gaan over je dagelijkse leven maar ook een speciale gebeurtenissen. De dingen die je wilt vastleggen.
Het enige wat je nodig hebt is een 12x12 D ringalbum, een basis kit, page protectors (fotohoesjes) en natuurlijk je foto's. Het liefst op 10x15 cm formaat.
Het is een kwestie van je foto's in de pockets schuiven en het daarbij behorende journalingkaartje invullen. en klaar. Je kunt als je het op de simpele manier verwerkt in een dag een hele stapel foto's verwerken.

PL kun je geheel op eigen manier invullen. Ik zelf doe dit wat uitgebreider. Ik ben en blijf scrapper. Ik hou PL per week of als ik te weinig foto's heb zelfs per maand bij. Ik  plak stickers, labels en andere embellisments op mijn foto's, schrijf journaaltjes.
Vakantiefoto's worden op deze manier wel heel erg leuk. Zeker als je een tijd later teruggebladerd door je album en leest wat je hebt opgeschreven.

Hieronder vind je een video van Becky Higgings, maker van Project Life. Je kent haar o.a. van Creating Keepsakes. In dit fimpje legt zij de basis van PL uit.Hieronder vind je alle producten van Project Life.

9 juni 2014

Catalogus Premiere Party!!!

Nog een paar weekjes en dan komt de nieuwe Stampin' Up! catalogus uit. 
En dat willen wij met jullie vieren. Kom je ook naar onze Catalogus Première Party? 
Op de flyer staat het volledige programma. Toegang is gratis!!
groetjes,
Sandra :)


4 juni 2014

weekly Deals woensdag 4 t/m 11 juni

De Weekly Deals blijven!!
Vanaf nu kun je iedere woensdag profiteren van de aanbiedingen van Stampin' Up!®
Deze week zijn het merendeels de stanzen die in de picture staan. :)

Wil je een bestelling plaatsen dat kan. Via mijn webwinkeltje of via de mail naar korten@ziggo.nl
Hieronder vind je de directe link naar de producten. Veel shopplezier!

groetjes,
Sandra :)


Labels

#13 2s4y A passion for Papertrey A Week in the life 2011 a whole lot of love A Year in Cards aanbieding stampin' Up! aanbiedingen stampin' Up! actie afscheid chef Alice in wonderland alphabet amazing birthday Avond 4 Daagse baby button bits Babybutton bits babykaart babykaartje banner banner banner banner banter BBTB bellenblaastraktatie bestellen bestellen via de mail bestellingen Betsy Veldman big shot Big shot aanbieding birthday birthday blossoms blendabilities blenderpen blog bloghop bloghop creatieve harten bloghop Nederlandse stampin' Up demonstratrices bloghop stampin' Up bog shot booghop brabant Bright and Beautiful bundle Burlap and Blooms simply Created Kit. Buskaart butterfly basics Caardvarks cadeau cadeaukaart Cadeautjes en meer cadeauverpakkingen Card Card Patterns Card Patterns sketch 17 cards cards. stampin' up catalogus party celebrate today challenge cherry on top designer paperstack chocolade giftbag christmas card christmas cards christmascards cirkel pons Cirlejournal Clean and Simple clear kaart clearance rack clearance rack blitz Color inspiration communie confetti stars punch Cosmo Cricket cotton paper assortment cozy christmas CP sketch 48 CPS crafts crazy about you creatieve harten Creative Scrappers creative workshop Cricut Crumb cake cupcake topper cupcakes Cuttlebug Challenge day 3 decorative masks delightful dijon demonstrator Designer Digitals Digi kaart Digital Project Life Digital Scrapbook layout Digitale LO digitale stempels. digital stamps Double Dutch downloads DSP Polka Dot Parade Dutch Card Lovers Dutch Dare Challenges Dutch Sentimenten DVD Hoesjes SU DWYT DWYT"TTER Echo Park Elements of Style embossingfolder embossingpaste english garden designer series paper envelope punch board Etten-Leur every day button bits Everyday Adventure Eye-catching ikat photopolymerset Fall Fest feest Festival of trees Finally Friday Challenge 2P flessenpost flessenpost. Message in a bottle flocked heattransfer flower patch flower shop flowers shop Fold n Go Fotoalbum maken Four Feathers Four You Four you stampset framelits Friends 24-7 garden in bloom gel medium Get Sketchy giftbag giftbag punchboard giftbox giftcard go wild dsp goodiebag Gorgeous Grunge gratis stempelset Halloween Happenings Simply Created Card Kit Happy Day happy scenes Hearts a flutter hello you thinlits herfst winter catalogus 2015 herfts/winter catalogus Hero Arts hertje hip hip hooray card kit home for christmas honeycomb embossingfolder houten stempel munten i think you'e great in bloom In colors 2013-2014 In colors 2013-2015 Inchie INKlings incolors 2013-2015 incolors 2014-2016 inkleuren stempels inkt Instappen irresistibly yours Jennifer Mcguire Jolly Christmas Journalingkaartjes zelf maken Just Sayin' stampset K Company K.J.E.G. kaart kaart KJ kaart maken kaarten kaarten maken kaartenworkshop kaartje kaartjes kant en klare kaartenset Kazan's Sketch Kazan's Sketch # 22 kazan's sketch # 27 Kazan's Sketch #24 Kelly Purkey Kerri Bradford Kerst kerst kaart kerstdoosje kerstkaart kerstkaarten kerstkaarten maken Kerstworkshop Kids challenge kikker Kinda eclectic kinderfeestje kinderpresentjes kleuren challenge Knijpfruit kom bij mijn team korting kraamkado kraammand Kreadoe Kussentjes Laura's sketch #25 Lawn Fawn Layout lente/zomer catalogus Liquitex LO lots of joy love story Make a wish makkelijke maandag kaart MDS Message in a bottle Mini melkpakjes mini treatbag thinlitsdie mixed media MME Moederdag Mojo Monday Moments like these stampset Moxie Fab World My digital Studio My Minds Eye Natasja Verbeek nederlands nieuwe Stampin' Up catalogus nieuwsbrief Nispen october afternoon oma 90 onafhankelijk demonstratrice One layered card One little word 2012 online stampin' Up webwinkel pa 65 painted petals stempelset pansy punch Papertrey ink papieren rozen papieren tasje partial diecutting party Party favor PBS perforating Rotary trimmer petite paters Photo Love June Pink Ribbon PLxSU pocket page protector polka doodles Polka dots polka dots gift bags Pool party presentjes kinderfeestje Pretty Paper Party Project Life Project life by Stampin' Up Project life kaartjes Project Life SU party Project Life Tessa Project life workshop Project life workshops PTI PTI Make it monday punch Punch art raamdecoratie rads retired lijst Retired list retiring list Stampin' Up rhinestones rock 'n roll techniek rozendoosje SAB SAB workshop sale Sale a Bration Sale-a-bration Sandra sandra korten sandrakorten sannie's scrapzolder Sannie's stempelclub sanniesscrapzolder sanniesscrapzolder stampin up workshop. lancering nieuwe catalogus sanniessscrapzolder Scalloped Tag topper punch scalp circle pons schatkist schilderij babykamer scrapbook layout scrapbooking shakercard Sheet loads of cards Silhouette simply wonderful Sisters sketch #13 sketch #14 Sketchbook 2 snadra korten snail mail so you Soft sky softie falling embossingfolder something to say stempelset Spring summer catalogue sprinkler on top sprinkles on top SSD stacked with love stam a stack stamapin' up party Staming Challenge 2011 stamipin' up stamp a stack Stamp With Us stamp-a-stack stampin trimmer stampin up stampin up stempel Stampin' Up Stampin' up workshop Stampin' UP demonstrator Stampin' UP demonstratrice Stampin' up party stampin' up video Stampin' Up weekly deals Stampin' Up workshop Stampin' Up! stampin' write marker Stampin'UP digital Stamping 411 stampinup stampinupdemo stampte stansen starterspakket demonstratrice stempelen stempelen op embossingfolder stempels stempeltechnieken sterren Storybook friends Studio Calico SU SU Bright Colors SU Geometrical SU Happy Day SU Spring/Summer catalogue SU workshop SU-per Challenges SU-per-challenges Summer Card Camp 2011 superchallenges SVG swap Sweetheart treat bags taart taarten Tag a bag accessory kit tags tape it Tasje team versterken teambijeenkomst techniekenavond techniekenclass Tessa texture boutique Thank you The Dutch Pinkies thinlits letterdies This and That kit this is the life bundle Tiets Tissuebox traktatie traktaties trouwen trouwkaart pa en ma two step stamping uitdeelcadeau uitdeelkado uitnodiging uitverkoop Unity Stamp vakantie Valentijn Verjaardag verjaardag Nick Verjaardag Robine Verjaardagskaart verjaardagskaart Robine Verjaardagskalender verzamelbestelling video vlinderkaart washi tape watercolor whishes watercolor wings watercolor wishes carkit webshop webwinkel week 40 whisper white Wij Dus Winter WK work of art workshop workshops Worldcardmakingday you can create it challenge you tube filmpje you tube video you'e got it You're so sweet stampset Zeepketting zomer zwanger