30 mei 2009

Kazan's Sketch # 27 Babykaart

Mijn vriendin is onlangs bevallen van een wolk van een dochter vandaar dit kaartje. Ik heb Kazan's sketch gebruikt als voorbeeld.
Het papier is van Cosmo Cricket, Honey Pie. De Scallop cirkel heb ik gemaakt met de nestabilities en vervolgens door de Love Language embossingfolder gehaald. De tekst en Hello Kitty zijn gemaakt met de Hello Kitty fontcartridge.
My friend recently gave birth to the cuttest little girl. So I made her this card from Kazan's Sketch. I used the Honey Pie line from Cosmo Cricket. The scallop circle I made with the nestabilities and run them through the Love Language Embossingfolder. The tekst and Hello Kitty are from the Hello Kitty Fontcartrigde.

27 mei 2009

Clear kaart

Ik zit weer eens op cursus voor mijn werk. In Zutphen!!!! Dat is twee uur reizen met de trein. Volgende keer maar een hotelletje boeken op kosten van de baas! Gelukkig hoef ik niet over te stappen. Etten-Leur instappen. Zutphen uitstappen. Met de auto hoef ik het al helemaal niet te proberen!!! Dat kost me met een beetje geluk 2 1/2 uur. Ik moet er wel weer aan wennen hoor! Heel de dag in de schoolbanken zitten. Af en toe dan moet ik echt moeite doen om mijn ogen open te houden. Ik ben het gewoon niet gewent om heel de dag stil te zitten. Gelukkig deze week maar twee dagen dus nu lekker een dagje vrij. Eindelijk weer eens tijd om te scrappen. Volgende keer neem ik gewoon mijn scrapspullen mee naar de cursus!!!
Heb ik tenminste wat te doen in het hotel. :-)
Welliswaar veel te laat om in te sturen, maar ik heb naar aanleiding van de challenge van DD een clearkaart gemaakt. Eerst heb het transparant eerst met de swissdots geembossed. Het papier is van MM, Just Chillin'.
Van de week lag er een kadootje op de mat. Mijn prijs van CP! Stempels van Unity Stamp. Ze zijn errug leuk! Eens kijken wat voor kaartje ik er mee ga maken.....

22 mei 2009

Verjaardag Robine


Zo, ik heb eindelijk tijd om een berichtje achter te laten. Wat een drukke week!!! Robine is woensdag 6 jaar geworden.
Maandag had ik een teambuildingsuitje, dinsdag gewone werkdag. Gelukkig wel de rest van de week vrij of beter gezegd ik hoefde niet te werken, want thuis wacht een ander soort werk. Robine heeft een kinderfototoestel van ons gekregen. Een schot in de roos! Ze dacht namelijk dat ze Littlest Petshop zou krijgen. Je had haar gezicht moeten zien. Heerlijk! Eigenlijk ook een stukje eigenbelang geweest hoor. Nu is mijn eigen toestel weer veilig, want die moest ik echt hoog wegleggen want ze ging er steeds mee aan de haal! Ik geloof dat ze in deze drie dagen al 300 foto's heeft gemaakt!! :-)
Woensdag heeft ze ook op school getrakteerd. Ze vond het prachtig! Ze mocht op de roze troon in de klas zitten, alle kindjes zingen en zze werd door de juf geschminkt als vlinder. De juf heeft behoorlijk wat foto's gemaakt dus dat wordt scrappen!!! De meiden hebben mij geholpen met de traktaties. Eerst met de nestabilities labels uitgestanst, toen met cijfers geembossed. Rondjes uitgeponst en plakken maar. De zakjes had ik gevuld met jellybeans. Voor de juffen hebben we sambalpotjes gescrapt en daar paperclips in gedaan.Gisteren vierde we haar verjaardag voor de familie. We hadden geluk met het weer en we konden bbq-en. Volgende week nog het kinderfeestje en dan zit het er voor paar maanden weer op!
En vandaag!!! Scrappen! De meiden zijn met het nieuwe speelgoed aan het spelen dus daar heb ik geen kind aan. Michel werken. Het huis is al aan kant dus mama kan naar haar zoldertje!

15 mei 2009

Card Patterns sketch #14

De week vliegt voorbij. Ik heb heb maar een kaartje gemaakt. Ik heb wel wat gedaan hoor. Ik ben bezig met de traktaties voor school!! Eindelijk zijn ze klaar! En het feestje regelen, natuurlijk. Ik word ondertussen helemaal kierewiets van Robine. Die vraagt namelijk al twee maanden lang: "Mama, hoeveel nachtjes moet ik nog slapen voor mijn verjaardag!" Wel lief, hoor. Ze is helemaal in haar nopjes, want ze krijgt een kastelenfeestje. De meiden gaan verkleed als prinsessen en de jongens als ridders. Schmincken, verkleden, spelen en pannekoeken eten! Ze heeft alles wat ze wil. Vorig jaar hebben we geen kinderfeestje kunnen geven omdat ik in het ziekenhuis lag met een ernstige longontsteking. Dus hebben we haar beloofd dat ze dan dit jaar een groot feest mag geven. Dat betekend dus MEER kinderen. Hellup!!!! Ach ja! Ze zeggen hier in brabant (ik kom zelf van boven de rivieren, Rotterdam) wel eens "alles voor het jong". Wat betekent dat je alles geeft voor je kind. Nou dat is wel een beetje zo. Sinds de meiden er zijn ga ik veel minder shoppen en als ik ga kom ik meestal thuis met kleren voor de kinderen!!! Ik doe iets verkeerd!!
Vorige week heeft mijn vriendin Eveline gewonnen bij CP sketch 13. Wij zijn hartstikke trots op haar en trots dat we een GD in ons midden hebben. Dus Eveline, doe je best volgende week!
Deze kaart heb ik gemaakt n.a.v. de sketch van CP, #14.
Alles is van Making Memories, Noteworthy !

8 mei 2009

Verjaardagskaart Robine, Laura's sketch #25

20 mei is de grote dag! Mijn kleine meid wordt al weer 6 jaar! En zoals Marco Borsato zingt:"Wat gaat de tijd toch snel. Gisteren nog lag je hier in mijn armen". Ik krijg er iedere keer weer een brok van in mijn keel. Als ik mijn dametjes vraag wat ze later willen worden roepen ze in koor: "Prinses!". Vandaar deze prinsessenkaart n.a.v. Laura, 2S4Y. Het ontwerp van de kaart heb ik van Tiets. Ze vermelde dat zij dit ontwerp niet zelf had verzonnen, maar van internet afgeplukt. Al met al vind ik het een heel leuk ontwerp. Het papier en stickers zijn grotendeels van Sandylion, prinsessenlijn. En aan de voorkant heb ik een restje van Imaginisce, Baby powder, gebruikt. Pons is van EK succes, prinses. De font die ik heb gebruikt is "Storybook, Disney". On the 2oth of may it's my little girl's 6th birthday already! When I ask both of my little girls what the want to be when they grow up, they answer "a Princess!". That's why I made a princesscard from Laura's sketch. The design of the card is from Tiets. It is not her design, she found it on the internet.
The paper and stickers are from Sandylion, Princess. On the front of the card I used some scrpas from Imaginisce, Baby Powder. The borderpunch is from EK Succes, Princess. The font is from "Storybook, Disney".

5 mei 2009

CP sketch # 13

Dit kaartje gemaakt n.a.v. sketch #13 van Card Patterns. Het papier is van ehh..... Ik heb het al zo lang in de kast liggen dat ik het niet meer weet. Oeps!! Een van mijn overblijfselen van de pizzadoos van Pien!! De witte bloem is wederom van mijn goede vriendin Marielle. (kijk voor meer bloemen op haar blog!!) Het stempeltje is van Hero Arts!
A card from the sketch from Card Patterns. The paper I used is from ehh...... I have no idea!!! I had it for quite some time. The white flower is made by my deer friend Marielle! (Take a look at her blog for more cute flowers!!) The stamp is from Hero Arts.

4 mei 2009

Inspiration from Jennifer Mcguire, Cuttlebug Challenges Spa Weekend

Helaas het weekend zit er weer op, maar ik ben gelukkig nog 2 dagen vrij! Ik heb dit weekend meegedaan aan het Spaweekend van CBC! Het thema was "Relax, Rejuvenate, and Be Inspired" Wat een genot! Ik hopte van de ene blog naar de andere! Ondertussen de lievelings bloemen verzamelen van een aantal CBC leden, waaronder mijn vriendin Eveline! Tijdens deze reis heb ik heel wat moois voorbij zien komen, die ik zeker eens ga uitproberen. Afgelopen zaterdag was Jennifer Mcguire te gast en zij liet weer eens van haar kunsten zien. Embossen en inkleuren. Dus vandaar dit kaartje. Ik heb de polkadot embossingrand gebruikt en dit heb ik lichtjes opgeschuurd en met inkt bewerkt. Het papier is van Paper Salon, Serentity. De stempel is van Hero Arts, Heartfelt messages. I participated in the Spaweekend from CBC. "Relax, Rejuvenate, and Be Inspired" And that is what I did. I was hoppin' from blog to blog. On the way I had to collect flower from the CBC members, including the one from my deer friend Eveline. During this trip I saw such beuatiful creations I have to try in the near future! On saturday my favorite scrapper came along, Jennifer Mcguire and see showed us a little embossing trick. This is the card I made! I used the polkadot embossingborder, sanded it lightly and inkted it. The paper is from Paper Salon, Serenity. The stamp is from Hero Arts, Heartfelt messages.

3 mei 2009

Verjaardagskalender en challenge BBTB

Class "Celebrate" by Cherryl Mezzetti
Verjaardagskalender/ Birthdaycalender
Vandaag heb ik mijn verjaardagkalender afgemaakt. Eindelijk is tie klaar!! Het was een van mijn UFO's. (en ik heb er nog heel wat liggen) In november 2008 heb ik bij Scrap4Fun de workshops gevolgd van de dames Karen Burniston ( King of my Castle) en Cherryl Mezzetti (Celebrate).
Hierboven zie je de workshop van Cherryl. Die van Karen heb ik nog niet af! Oorspronkelijk moest het een fotoboekje in de vorm van een partyhat worden. Maar ik heb er een verjaardagskalender van gemaakt. Weer eens wat anders!!
De kalender heb ik ook ingestuurd voor de challenge van Bitten by the bug. Daar moest je de borderfunctie van Doodlecharms gebruiken.
De bladen van de hoed zijn gemaakt van chipboard, Creative Imaginations, Bare Elements "Elain Pennat Ring Book". Het papier is van Imaginisce, All kinds of happy. En de kalenderbladen heb ik met de computer gemaakt en vervolgens gestanst met de nestabilities label one.
Today I finished my birthdaycalender. Finally. In november 2008 I attended a class of Karen Burniston (King of my Castle) and Cherryl Mezzetti (Celebrate) at Scrap4Fun! The top picture is the partyhat "Celebrate" from Cherryl. Karen's project is not finished yet! The assignment was to make een fotoalbum in the shape of a partyhat. I made it a birthdaycalender! I also send this to Bitten by the bug challenge. You had to use the border from the Doodlecharms cartridge.
The pages are made of chipboard from Creative Imaginations, Bare Elements "Elain Pennat Ring Book". The paper is from Imaginisce, All kinds of happy. I made the calender on my computer and I used the nestabilities label one to cut them out.

Labels

#13 2s4y A passion for Papertrey A Week in the life 2011 a whole lot of love A Year in Cards aanbieding stampin' Up! aanbiedingen stampin' Up! actie afscheid chef Alice in wonderland alphabet amazing birthday Avond 4 Daagse baby button bits Babybutton bits babykaart babykaartje banner banner banner banner banter BBTB bellenblaastraktatie bestellen bestellen via de mail bestellingen Betsy Veldman big shot Big shot aanbieding birthday birthday blossoms blendabilities blenderpen blog bloghop bloghop creatieve harten bloghop Nederlandse stampin' Up demonstratrices bloghop stampin' Up bog shot booghop brabant Bright and Beautiful bundle Burlap and Blooms simply Created Kit. Buskaart butterfly basics Caardvarks cadeau cadeaukaart Cadeautjes en meer cadeauverpakkingen Card Card Patterns Card Patterns sketch 17 cards cards. stampin' up catalogus party celebrate today challenge cherry on top designer paperstack chocolade giftbag christmas card christmas cards christmascards cirkel pons Cirlejournal Clean and Simple clear kaart clearance rack clearance rack blitz Color inspiration communie confetti stars punch Cosmo Cricket cotton paper assortment cozy christmas CP sketch 48 CPS crafts crazy about you creatieve harten Creative Scrappers creative workshop Cricut Crumb cake cupcake topper cupcakes Cuttlebug Challenge day 3 decorative masks delightful dijon demonstrator Designer Digitals Digi kaart Digital Project Life Digital Scrapbook layout Digitale LO digitale stempels. digital stamps Double Dutch downloads DSP Polka Dot Parade Dutch Card Lovers Dutch Dare Challenges Dutch Sentimenten DVD Hoesjes SU DWYT DWYT"TTER Echo Park Elements of Style embossingfolder embossingpaste english garden designer series paper envelope punch board Etten-Leur every day button bits Everyday Adventure Eye-catching ikat photopolymerset Fall Fest feest Festival of trees Finally Friday Challenge 2P flessenpost flessenpost. Message in a bottle flocked heattransfer flower patch flower shop flowers shop Fold n Go Fotoalbum maken Four Feathers Four You Four you stampset framelits Friends 24-7 garden in bloom gel medium Get Sketchy giftbag giftbag punchboard giftbox giftcard go wild dsp goodiebag Gorgeous Grunge gratis stempelset Halloween Happenings Simply Created Card Kit Happy Day happy scenes Hearts a flutter hello you thinlits herfst winter catalogus 2015 herfts/winter catalogus Hero Arts hertje hip hip hooray card kit home for christmas honeycomb embossingfolder houten stempel munten i think you'e great in bloom In colors 2013-2014 In colors 2013-2015 Inchie INKlings incolors 2013-2015 incolors 2014-2016 inkleuren stempels inkt Instappen irresistibly yours Jennifer Mcguire Jolly Christmas Journalingkaartjes zelf maken Just Sayin' stampset K Company K.J.E.G. kaart kaart KJ kaart maken kaarten kaarten maken kaartenworkshop kaartje kaartjes kant en klare kaartenset Kazan's Sketch Kazan's Sketch # 22 kazan's sketch # 27 Kazan's Sketch #24 Kelly Purkey Kerri Bradford Kerst kerst kaart kerstdoosje kerstkaart kerstkaarten kerstkaarten maken Kerstworkshop Kids challenge kikker Kinda eclectic kinderfeestje kinderpresentjes kleuren challenge Knijpfruit kom bij mijn team korting kraamkado kraammand Kreadoe Kussentjes Laura's sketch #25 Lawn Fawn Layout lente/zomer catalogus Liquitex LO lots of joy love story Make a wish makkelijke maandag kaart MDS Message in a bottle Mini melkpakjes mini treatbag thinlitsdie mixed media MME Moederdag Mojo Monday Moments like these stampset Moxie Fab World My digital Studio My Minds Eye Natasja Verbeek nederlands nieuwe Stampin' Up catalogus nieuwsbrief Nispen october afternoon oma 90 onafhankelijk demonstratrice One layered card One little word 2012 online stampin' Up webwinkel pa 65 painted petals stempelset pansy punch Papertrey ink papieren rozen papieren tasje partial diecutting party Party favor PBS perforating Rotary trimmer petite paters Photo Love June Pink Ribbon PLxSU pocket page protector polka doodles Polka dots polka dots gift bags Pool party presentjes kinderfeestje Pretty Paper Party Project Life Project life by Stampin' Up Project life kaartjes Project Life SU party Project Life Tessa Project life workshop Project life workshops PTI PTI Make it monday punch Punch art raamdecoratie rads retired lijst Retired list retiring list Stampin' Up rhinestones rock 'n roll techniek rozendoosje SAB SAB workshop sale Sale a Bration Sale-a-bration Sandra sandra korten sandrakorten sannie's scrapzolder Sannie's stempelclub sanniesscrapzolder sanniesscrapzolder stampin up workshop. lancering nieuwe catalogus sanniessscrapzolder Scalloped Tag topper punch scalp circle pons schatkist schilderij babykamer scrapbook layout scrapbooking shakercard Sheet loads of cards Silhouette simply wonderful Sisters sketch #13 sketch #14 Sketchbook 2 snadra korten snail mail so you Soft sky softie falling embossingfolder something to say stempelset Spring summer catalogue sprinkler on top sprinkles on top SSD stacked with love stam a stack stamapin' up party Staming Challenge 2011 stamipin' up stamp a stack Stamp With Us stamp-a-stack stampin trimmer stampin up stampin up stempel Stampin' Up Stampin' up workshop Stampin' UP demonstrator Stampin' UP demonstratrice Stampin' up party stampin' up video Stampin' Up weekly deals Stampin' Up workshop Stampin' Up! stampin' write marker Stampin'UP digital Stamping 411 stampinup stampinupdemo stampte stansen starterspakket demonstratrice stempelen stempelen op embossingfolder stempels stempeltechnieken sterren Storybook friends Studio Calico SU SU Bright Colors SU Geometrical SU Happy Day SU Spring/Summer catalogue SU workshop SU-per Challenges SU-per-challenges Summer Card Camp 2011 superchallenges SVG swap Sweetheart treat bags taart taarten Tag a bag accessory kit tags tape it Tasje team versterken teambijeenkomst techniekenavond techniekenclass Tessa texture boutique Thank you The Dutch Pinkies thinlits letterdies This and That kit this is the life bundle Tiets Tissuebox traktatie traktaties trouwen trouwkaart pa en ma two step stamping uitdeelcadeau uitdeelkado uitnodiging uitverkoop Unity Stamp vakantie Valentijn Verjaardag verjaardag Nick Verjaardag Robine Verjaardagskaart verjaardagskaart Robine Verjaardagskalender verzamelbestelling video vlinderkaart washi tape watercolor whishes watercolor wings watercolor wishes carkit webshop webwinkel week 40 whisper white Wij Dus Winter WK work of art workshop workshops Worldcardmakingday you can create it challenge you tube filmpje you tube video you'e got it You're so sweet stampset Zeepketting zomer zwanger