31 maart 2009

Kazan's sketch # 23

Over een paar weekjes wordt mijn kleine neefje al weer 3 jaar! Hij heeft net een "junglekamer" gekregen en dat is meteen het thema van mijn kaart. Dus Sas, je weet van niks he! :-) Het papier wat ik heb gebruikt is van Sassafras, Jungle Bungle. Toen ik dit papier zag liggen in de winkel moest ik het gewoon meenemen. De beestjes zijn zo leuk!! Ik had er eigenlijk nog geen bestemming voor. Ik dacht gewoon voor de heb!!! Aangezien ik daar wel vaker last van heb, puilt mijn kast nu helemaal uit met "heb" papier!!
De sketch is van Kazan van 2S4Y.
In a couple of weeks it's my nephews 3th birthday!! He just got een new "jungle" room. So that my theme for this weeks card. The paper is from Sassafras, Jungle Bungle. When I saw the paper in my craftstore I knew I had to have it!!!! I had no idea what to do with it yet but I just had to have it! I've got a lot of yummie paper with no purpose in my stack. :-) The sketch is from Kazan from 2S4Y!

27 maart 2009

Laura's Sketch #22

Even snel een klein kaartje die aan de hand van Laura's Sketch #22 van 2S4Y heb gemaakt, voordat we aan ons weekendje weg gaan beginnen. Het designpapier en de vlinderstempels zijn van Making Memories, Flower Patch. Wederom het ik voor het borduren, In Stitch by Bazzill gebruikt.
I made a little card from Laura's Sketch #22 from 2S4Y. The designpaper and the stamps are from MM, Flower Patch. The flowers I stitched are from In Stitch by Bazzill.

Buskaartje

Vorige week is mijn chef aangereden met zijn fiets door een stadsbus. Gelukkig heeft hij er alleen maar een paar kneuzingen,bulten en blauwe plekken aan overgehouden en zit hij nu flink aan de pijnstillers, maar het had ook anders kunnen aflopen. Hij iser dan ook behoorlijk nuchter onder. Als je vraagt hoe het met hem gaat, antwoord hij: "Alsof er een bus over me heen is gereden!" Grappen rollen over de afdeling! "We zullen hem een buskaart geven" en "busje komt zo." Ja, het is een harde wereld waar ik in werk. ;-) Mijn ploeg wilde daarom eigenlijk een gepaste kaart kopen. Dus bood ik aan om een kaartje te maken. Het moest wel een kaart met een knipoog zijn. De volgende dag heb ik deze kaart dus in een recordtempo gemaakt. Ik had maar een uur voordat ik weer naar mijn werk moest. Gelukkig was daar mijn oude vertrouwde cricut. Dus busje uitgesneden, letters van de busmaatschappij, twee stempeltjes als wielen gebruikt. In PSP nog met een digikit een ticket gemaakt met de tekst "Een jaar lang gratis reizen met de bus!". Helaas had ik geen tijd meer om mensen in de raampjes te maken, maar ik was al aardig tevreden. Dus hier is mijn buskaart. Foto is niet zo best omdat hij met mijn telefoon is gemaakt.

24 maart 2009

Sketch Caardvarks

Aan de hand van de sketch van Caardvarks heb ik deze simpele kaart gemaakt. Het papier is van Basic grey, Urbain Prairie en Porcelain. Met de cuttlebug het ik het papier van Colorcore geembossed en vervolgens lichtjes geschuurd zodat de print beter naar voren komt. Met de Nesties heb ik een circel en scallop geponst. En het stempeltje is van Hero Arts, Spring Messages.
I made a card from the sketch from Caardvarks. The paper is from Basic Grey, Urbain Prairie and Porcelain. With the cuttlebug I embossed the colorcore paper and sanded it lightly so that you can see the embossed part better. With the Nesties I punched a circle and scallop. The Stamp is from Hero Arts, Spring Messages.

23 maart 2009

DD Challenge

Ik heb de Double Dutch Challenge "On a Roll" gewonnen!!! Ik was er helemaal stil van. Ik kon het niet geloven. Er waren zulke leuke inzendingen. Mijn vriendin Eveline belde om half negen, met "je hebt gewonnen"!!! Marielle die sms-te. Ik had het nog niet gezien, ik was net thuis van werk. Gauw de compu aangezet en ja hoor. Ik zag mijn naam. Wel raar hoor! Maar wel leuk. En wat heb ik gewonnen dan? Een stempelset van Sassafras!

19 maart 2009

Penny Black Saturdag Challenge week 40

Deze keer moesten we vanaf een sketch werken bij PBS. Dit is het geworden. Ik ben er niet helemaal tevreden over omdat naar mijn idee de binnenkant niet goed is. Maarja volgende keer beter. Ik heb dit keer een transparant sheet gebruikt als basis. Ik had nog wat restjes over van de vorige kaart dus deze maar weer gebruikt. Het egeltje is natuurlijk van Penny Black. Hij is zóóóóóóóóóó leuk!!! De circles en de scallop circle heb ik uitgesneden met de cricut! Met dank aan ScrappedLives voor de scallop circle! Waanzinnige blog! Binnenin heb ik een groen cardstock geplakt en deze bewerkt met een vlinderstempeltje van Hero Arts, Spring Messages en een tekststempel "Sending Love your way". (Deze zie je niet op de foto). De bling bling is van Heide Swapp.
This time we had to work from a sketch overat PBS. This is it. I am not happy with it because the inside is not what I wanted it to be. Better luck next time! I used a aceted sheet for the base. And I used the scraps from my precvious cards. The Hedgehog is from Penny Black. He is sóóóóóóó cute! The circles and scallop I punched out with the cricut. Many thanks to ScrappedLives for making the scallop circle. Love this blog! The inside of the card: butterflystamp from Hero Arts, Spring Message en text., "Sending Love your way", is also from Hero Arts. (you cannot see that on the picture). The bling, bling is from Heidi Swapp.

18 maart 2009

Kazan's Sketch #22

Robine 5 jaar
Dit keer weer een kaart gemaakt voor 2S4U. De kinderen mochten dit keer ook een kaart insturen. Hartstikke leuk! Nu wil het feit dat Robine ziek thuis is en zich behoorlijk verveelt. Dus mocht ze dit keer boven op mama d'r scrapzolder een kaart maken. Nou dat was feest!! Ik liet haar d'r gang maar gaan. Als ik aan het scrappen ben komen de meiden altijd even kijken. En dat kon ik nu goed zien. Papier werd uitgezocht. De stroken papier werden netjes afgemeten en de randjes van de kaart werden geinkt. En er moest natuurlijk ook iets gesneden worden met de Cutllebug. Een vlindertje! Plaatje van Assepoester en lintje er bij, wat bling, bling en klaar! Heerlijk om te zien! Natuurlijk foto's van gemaakt (zie onderaan) om later een LO van te scrappen. Zie hier het resultaat. En natuurlijk mijn creatie! Eindelijk is het me gelukt om tijdens de cropavond met mijn vriendinnen een kaart af te maken (Normaal zitten we meer te kwekken dan te scrappen!!!!) Met dank aan mijn vriendin Wilma die zag dat ik veel te veel draad gebruikte met het borduren van de swirl. Dus uithalen maar en opnieuw leren borduren. Bedankt Wilma!!! Het papier heb ik al een aantal jaren liggen en ik denk dat het Making Memories is???? De tekst heb ik van een digikit van Two Peas die ik omgezet heb in Word en geprint. De swirl is van een sjabloon "In Stitch'z Template Flourishes" van Bazzill.
I made this from the sketch from 2S4Y, Kazan's Sketch. This time our children could enter there card to. Robine is at home because she is sick and she is bored. So she wanted to make a card also. I am amazed about how much she has learned by watching me scrap. As you can see in the pictures I made, she even inks the edges!!! Its so adorable seeing her like that. She messured the paper, trimmed it. Used the Cutllebug to cut the butterfly and punched some bling, bling!! Here's the result. For my card I think used Making Memories paper. I had the paper for so long I forgot. Thanks to my dear friend Wilma, she taught me how to stitch a swirl properly. I used to much thread. The text is from a digikit from Two Peas. The swirl is from "In Stitch'z Template Flourishes"from Bazzill.

10 maart 2009

DCC #13 - On A Roll

Wat een rotweer vandaag!! Bij uitstek een dag om eens lekker te gaan freubelen. De meiden waren vanmiddag vrij van school, dus we gingen scrappen. Knutselen heet voortaan scrappen hebben de meiden bedacht. Want ja, mama heeft een eigen "bog op de copuuter". Dus de meiden willen ook hun knutselwerkjes daarop zetten. Ze hebben geen idee wat het inhoud maar het is wel lief!
Op de site van Double Dutch is er weer een nieuwe uitdaging! Wees creatief met een wc-rol of keukenrol. Ik moet zeggen dat ik een binnenpretje had. Wat ga ik hier nou van maken. Dus ik op zoek naar een rolletje. Ik heb net een hele zak aan de juf gegeven. :-(
Dus eruit trekken maar. Toen ik hier mee aan de slag ging wilden de meiden deze meteen in beslag nemen. Nee, deze is voor mama. Ik kreeg hele verbaasde gezichten, want normaliter gaan ZIJ knutselen met de rolletjes. Uiteindelijk is het dit geworden. Robine wordt binnenkort 6 jaar en deze challenge heeft me meteen op een idee gebracht. Dit is leuk voor een traktatie! Met ander papier natuurlijk! Dus rolletjes verzamelen!!
Ik heb uiteindelijk drie projectjes gemaakt.
Rechts: Hier heb ik de wc-rol beplakt en vervolgens boven dichtgeplakt. Onderin zit een dopje die ik nog ergens vond. Er zitten keelpastilles in. Voor als er eens iemand ziek is! Links: Hier heb ik de wc-rol doorgeknipt, beplakt met designpapier en toen met een nestabilitie door de cutllebug gehaald om een venster te creëren. Dichtplakken en onderin zit ook een dopje. Zodat je de snoepjes er makkelijk uit kan halen en het kokertje opnieuw kan gebruiken.
Midden: Dit had ik gezien in een scrapmagazine. Ik had nog een restje papier over. Dus voila!
Het papier is van Imaginisce, Twitterpated, Stempels van Hero Arts en Papersalon. Nestabilities, Label one
This is a challenge from Double Dutch, decorate a toilet-roll! This is what I made of it:
On the rightside: I just wrapped paper around it and sealed the top. The bottom I sealed with a cap.
On the leftside: I cut the roll in half. Put paper on the inside and outside. I then used my cutllebug to make a window. Closed it, so it became a tube again. On the bottom there's a cap so that you can don't have to tear the tube.
In the middle: I saw this in a scrapmagazine not so long ago. I had some scraps left.
This project gave me a great idea. It's Robine 6th birthday soon and I am going to make this for a treat at school. With diferent paper off course!
The paper is from Imaginisce, Stamps from Hero Arts and Papersalon. Nestabilities, label one.

8 maart 2009

LO Girls love to skate

Ik ben al een hele tijd bezig met het creëren van een origineel receptieboek voor mijn broer en schoonzus. Op hun trouwdag heb ik van iedere gast/gezin een foto gemaakt en ze moesten een kaartje met drie vragen beantwoorden. Het is een hele klus al zeg ik het zelf. Dus nu na maanden heb ik weer eens een LO over de meiden gemaakt. Dit is het resultaat. Het is n.a.v. een sketch van Wij Dus. Een nieuwe Nederlandse blog. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik deze zou insturen, maar ik ben weer eens te laat. Gebeurd me denk ik nog wel vaker. Af en toe heb ik het idee dat de dagen voorbij vliegen. Het papier had ik al een hele tijd in de kast liggen, dus dit was een mooie gelegenheid om het eens te gebruiken. De lijn is van Karen Foster. Het is geloof ik eerste papier wat ik kocht toen ik begon met scrappen. Oeps!!!!

Penny Black Saturday Challenge week 39

Eindelijk de stap genomen om een kaartje in te sturen naar de challenge van Penny Black Saturday. De challenge was dat je 3 brads, 2 lintjes en 1 bloem moest gebruiken in je creatie. Verder mocht je maken wat je wilde. Helaas zijn de kleuren van de afbeelding niet zo goed te zien. De kleuren zijn te zacht en ik heb de foto 's avonds gemaakt. Het papier wat ik gebruikt heb is van MM, Noteworthy. Ik ben helemaal verslaafd aan deze lijn. Ik heb zoveel scraps dat ik er nog heel wat kaarten van kan maken. Mijn vriendinnen worden er gek van. Bij vele van mijn projecten of LO gebruik ik deze lijn. Wij zijn bezig met een cirkeljournaal. Mijn boekje heb ik ook gemaakt met dit papier. Als het goed is krijgen we hem volgende maand allemaal terug dus ik ben benieuwd hoe het boekje is geworden. Ik denk dat het een klein noteworthyboekje is geworden. ;-) Ik kan het niet helpen! Ik ben gewoon verliefd geworden op deze lijn!!!!
Finaly I took the step of making a card for the challenge from Penny Black Saturday. The challenge was that you had to use 3 brads, 2 ribbons and 1 flower. Unfortunatly you can not see the colors in the picture so good, the colors are to soft and because I took the photo in the evening. I used the paper from MM, Noteworthy. I have so much scraps left from this line that I can make many,many cards with it. :-). My friends think i'm nuts! Many projects and LO are made with this line. My friends and I are working on a CJ. And I made my book also with this paper.I hope to get it back next week. I'm curious to see what's become of it. I think it's a little Noteworthybook!!! ;-)
I can't help it!! I just fel in love with it!!!

7 maart 2009

Card Patterns #4

Ik heb deze keer de sketch van Card Patterns gemaakt. Het papier is van Imaginisce, For peep's sake. Het is zulk leuk en vrolijk papier dat ik het wel moest gebruiken!
This time I made a sketch from Card Patterns. The paper I used is from Imaginisce, For peep's sake. The paper is so cute and happy, that I had to use it!

3 maart 2009

Kazan's Sketch #21

Op iedere blog is het te merken. Iedereen heeft het over de lente die in aantocht is. Nou, ik ben er klaar voor. Ik ben even stiekem naar het tuincentrum geweest en heb de lente behoorlijk in huis gehaald!! Heerlijk!! Mijn huis staat vol met hyacinthen, crocussen, narcissen enz. en nieuwe plantjes. Ze hadden ook kleine leuke zilverkleurige vaasjes met ranonkels, gecombineerd met roze kaarsen. Dus die ook maar gekocht. En een roze tafelkleed! Voor de meiden om op te kunnen knutselen. ;-) Ik pas me telkens aan aan het seizoen. :-)
Dus heb ik deze vrolijke kaart ook aangepast aan het komende seizoen. Ik heb deze gemaakt voor de challenge van 2S4Y, Kazan's Sketch 21. Een van mijn andere favoriete merken is Sassafras. Vandaar dit papier. Ik heb de lijnen "Serendipity" en "Life is Beautiful" gebruikt. Deze lijnen zijn echt om uit te knippen en diepte te creëren op een kaart of LO. Dus dat heb ik gedaan!
On every blog you can feel that Spring is coming. Everybody is talking about it. Well, I'm ready for it! Because Spring arrived in my home!!! I went to Gardners World and bought tulips, hyachints, crocussen, dafodils. I bought to many things, like pink candles. A pink tablecloth. For the girls off course. Yeah right!! ;-) So I made this card also for Spring. I made it for the challenge form 2S4Y, Kazan's Sketch 21. One of my other favorite brands is Sassafras. The paper is from the "Serendipity"and "Life is beautifull". These papers are definitly made for cutting. So that's what I've done!

CPS #105

Dit keer een kaartje gemaakt van Card Positioning Systems (CPS) Ik heb met de cricut, Home Accents, vier vlakken en swirls uitgesneden. Vervolgens heb ik de tekst in Word gemaakt en op de vlakken geprint. Het papier is van Daisy D's, Moda.
This time I made a Card from CPS. I used the cricut, Home Accents, to cut out four designs and the swirls. I made the words with Microsoft Words en printed this on the four desings. The paper I used is from Daisy D's, Moda.

Labels

#13 2s4y A passion for Papertrey A Week in the life 2011 a whole lot of love A Year in Cards aanbieding stampin' Up! aanbiedingen stampin' Up! actie afscheid chef Alice in wonderland alphabet amazing birthday Avond 4 Daagse baby button bits Babybutton bits babykaart babykaartje banner banner banner banner banter BBTB bellenblaastraktatie bestellen bestellen via de mail bestellingen Betsy Veldman big shot Big shot aanbieding birthday birthday blossoms blendabilities blenderpen blog bloghop bloghop creatieve harten bloghop Nederlandse stampin' Up demonstratrices bloghop stampin' Up bog shot booghop brabant Bright and Beautiful bundle Burlap and Blooms simply Created Kit. Buskaart butterfly basics Caardvarks cadeau cadeaukaart Cadeautjes en meer cadeauverpakkingen Card Card Patterns Card Patterns sketch 17 cards cards. stampin' up catalogus party celebrate today challenge cherry on top designer paperstack chocolade giftbag christmas card christmas cards christmascards cirkel pons Cirlejournal Clean and Simple clear kaart clearance rack clearance rack blitz Color inspiration communie confetti stars punch Cosmo Cricket cotton paper assortment cozy christmas CP sketch 48 CPS crafts crazy about you creatieve harten Creative Scrappers creative workshop Cricut Crumb cake cupcake topper cupcakes Cuttlebug Challenge day 3 decorative masks delightful dijon demonstrator Designer Digitals Digi kaart Digital Project Life Digital Scrapbook layout Digitale LO digitale stempels. digital stamps Double Dutch downloads DSP Polka Dot Parade Dutch Card Lovers Dutch Dare Challenges Dutch Sentimenten DVD Hoesjes SU DWYT DWYT"TTER Echo Park Elements of Style embossingfolder embossingpaste english garden designer series paper envelope punch board Etten-Leur every day button bits Everyday Adventure Eye-catching ikat photopolymerset Fall Fest feest Festival of trees Finally Friday Challenge 2P flessenpost flessenpost. Message in a bottle flocked heattransfer flower patch flower shop flowers shop Fold n Go Fotoalbum maken Four Feathers Four You Four you stampset framelits Friends 24-7 garden in bloom gel medium Get Sketchy giftbag giftbag punchboard giftbox giftcard go wild dsp goodiebag Gorgeous Grunge gratis stempelset Halloween Happenings Simply Created Card Kit Happy Day happy scenes Hearts a flutter hello you thinlits herfst winter catalogus 2015 herfts/winter catalogus Hero Arts hertje hip hip hooray card kit home for christmas honeycomb embossingfolder houten stempel munten i think you'e great in bloom In colors 2013-2014 In colors 2013-2015 Inchie INKlings incolors 2013-2015 incolors 2014-2016 inkleuren stempels inkt Instappen irresistibly yours Jennifer Mcguire Jolly Christmas Journalingkaartjes zelf maken Just Sayin' stampset K Company K.J.E.G. kaart kaart KJ kaart maken kaarten kaarten maken kaartenworkshop kaartje kaartjes kant en klare kaartenset Kazan's Sketch Kazan's Sketch # 22 kazan's sketch # 27 Kazan's Sketch #24 Kelly Purkey Kerri Bradford Kerst kerst kaart kerstdoosje kerstkaart kerstkaarten kerstkaarten maken Kerstworkshop Kids challenge kikker Kinda eclectic kinderfeestje kinderpresentjes kleuren challenge Knijpfruit kom bij mijn team korting kraamkado kraammand Kreadoe Kussentjes Laura's sketch #25 Lawn Fawn Layout lente/zomer catalogus Liquitex LO lots of joy love story Make a wish makkelijke maandag kaart MDS Message in a bottle Mini melkpakjes mini treatbag thinlitsdie mixed media MME Moederdag Mojo Monday Moments like these stampset Moxie Fab World My digital Studio My Minds Eye Natasja Verbeek nederlands nieuwe Stampin' Up catalogus nieuwsbrief Nispen october afternoon oma 90 onafhankelijk demonstratrice One layered card One little word 2012 online stampin' Up webwinkel pa 65 painted petals stempelset pansy punch Papertrey ink papieren rozen papieren tasje partial diecutting party Party favor PBS perforating Rotary trimmer petite paters Photo Love June Pink Ribbon PLxSU pocket page protector polka doodles Polka dots polka dots gift bags Pool party presentjes kinderfeestje Pretty Paper Party Project Life Project life by Stampin' Up Project life kaartjes Project Life SU party Project Life Tessa Project life workshop Project life workshops PTI PTI Make it monday punch Punch art raamdecoratie rads retired lijst Retired list retiring list Stampin' Up rhinestones rock 'n roll techniek rozendoosje SAB SAB workshop sale Sale a Bration Sale-a-bration Sandra sandra korten sandrakorten sannie's scrapzolder Sannie's stempelclub sanniesscrapzolder sanniesscrapzolder stampin up workshop. lancering nieuwe catalogus sanniessscrapzolder Scalloped Tag topper punch scalp circle pons schatkist schilderij babykamer scrapbook layout scrapbooking shakercard Sheet loads of cards Silhouette simply wonderful Sisters sketch #13 sketch #14 Sketchbook 2 snadra korten snail mail so you Soft sky softie falling embossingfolder something to say stempelset Spring summer catalogue sprinkler on top sprinkles on top SSD stacked with love stam a stack stamapin' up party Staming Challenge 2011 stamipin' up stamp a stack Stamp With Us stamp-a-stack stampin trimmer stampin up stampin up stempel Stampin' Up Stampin' up workshop Stampin' UP demonstrator Stampin' UP demonstratrice Stampin' up party stampin' up video Stampin' Up weekly deals Stampin' Up workshop Stampin' Up! stampin' write marker Stampin'UP digital Stamping 411 stampinup stampinupdemo stampte stansen starterspakket demonstratrice stempelen stempelen op embossingfolder stempels stempeltechnieken sterren Storybook friends Studio Calico SU SU Bright Colors SU Geometrical SU Happy Day SU Spring/Summer catalogue SU workshop SU-per Challenges SU-per-challenges Summer Card Camp 2011 superchallenges SVG swap Sweetheart treat bags taart taarten Tag a bag accessory kit tags tape it Tasje team versterken teambijeenkomst techniekenavond techniekenclass Tessa texture boutique Thank you The Dutch Pinkies thinlits letterdies This and That kit this is the life bundle Tiets Tissuebox traktatie traktaties trouwen trouwkaart pa en ma two step stamping uitdeelcadeau uitdeelkado uitnodiging uitverkoop Unity Stamp vakantie Valentijn Verjaardag verjaardag Nick Verjaardag Robine Verjaardagskaart verjaardagskaart Robine Verjaardagskalender verzamelbestelling video vlinderkaart washi tape watercolor whishes watercolor wings watercolor wishes carkit webshop webwinkel week 40 whisper white Wij Dus Winter WK work of art workshop workshops Worldcardmakingday you can create it challenge you tube filmpje you tube video you'e got it You're so sweet stampset Zeepketting zomer zwanger